Om oss

Välkommen till Roligare Liv – kul att du har hittat hit!

Vi skapade Roligare Liv eftersom vi ville vara en ljusglimt i folks vardag. Det är hit man kan gå för att läsa bl.a roliga skämt, motiverande citat, kluriga gåtor, bra ordspråk, eller effektiva raggningsrepliker.

Du får väldigt gärna dela sajten med en kompis om du tycker att det vi lägger upp är roligt och bidrar till att du får ett roligare liv. Vi uppskattar även om du skickar in egna bidrag så att vi kan fortsätta förbättra sajten och dess innehåll.

Vi vill påpeka att allt innehåll på Roligare Liv enbart är på skoj. Målet med sajten är att tillhandahålla skämt och annat roligt innehåll för en så stor publik som möjligt, och då kan vi inte begränsa oss till ett fåtal kategorier. Vår uppfattning är dessutom att man måste kunna få skämta om allt, även om vissa kan tycka att det är över gränsen.

Innehållet på sajten ska därmed ses som ren underhållning och inget annat. Det är alltså inte en uppmaning till kränkande beteende i någon form. Vi är inte rasistiska, och har inga invändningar mot vissa kulturer, religioner, hudfärger, eller liknande. Vi har full förståelse för att vissa kan uppfatta några av kategorierna på sajten som över gränsen, men återigen: allt är enbart på skoj.