14 Leif GW Persson citat [komplett lista 2023]

Författaren och kriminologen Leif G.W. Persson är mycket känd för att grymta och stöna när han talar. Mellan alla dessa ljud kommer det dock också då och då ett par Leif GW Persson citat som kan vara väldigt roliga och tänkvärda.

Skicka gärna in de Leif GW Persson citat som vi missat,  så kommer vi se till att lägga in dem i vår lista här nedanför. Med din hjälp kan vi nämligen sammanställa en så omfattande lista som möjligt, vilket i sin tur hjälper oss att sprida dessa kloka ord till ännu fler människor.

Alla 14 Leif GW Persson citat

Ja, man kan faktiskt ha favoritbarn, om man har så många barn som jag.
Om tv-programmet Paradise hotel:
Ungdomspsykopater som för säkerhets skull är på fyllan, som utnyttjas grovt och kommer att bli märkta för livet av det där jävla programmet
Om Alex Schulman:
”Han måste vara sjuk i huvudet. Det är väl ingen som tror på det där. Har du hans nummer så ska jag ringa upp honom? Eller så åker jag hem till karln och piskar upp honom. Jag skiter i Schulman, han är ett kommatecken i världsalltet. Han är så jävla självupptagen att det trotsar all beskrivning.”
Om viktigaste målet om dagen:
”Man ska inte äta frukost i sängen. Det räcker med att marmeladburken trillar fel så är dagen förstörd”
”Så jag har förvandlats från smällfet till vanlig tjockis”
Det är ganska trevligt att vara populär.
Mitt yngsta barnbarn är rödfnasigt och ser ut som en ung Winston Churchill, minus cigarren.
Jag betalar åtminstone ett par daghem varje år på mina skatter
Jag är ju ganska gammal och behöver tid att tänka. Så jag har den här framtoningen för att ge mig själv mer tid. Men det är spelat. I själva verket är jag en ytterst livaktig liten krabat.
Man ska inte äta frukost i sängen. Det är överskattat. Det räcker att marmeladburken trillar fel så är dagen förstörd.
Jag går på krogen och får massa idéer, ju fullare ju bättre.
Jag är i fasen där jag tänker mycket och skriver mycket. Snart ska jag in och rota runt och skriva igen, då blir det värre.
Om jag äter sill kan jag ta en öl, men bara några klunkar för att skölja ner vodkan.
Jakt är en jävla udda sysselsättning – att hålla på och skjuta på djur. Ett utmärkt sätt att förhärda en människa på.
Den där Fridolin är en riktig orm