Dra skämt med ett par vita tänder (såhär får du ett vitare leende)

Gillar du att dra skämt och få alla att skratta? Genom att dra dina skämt med kliniskt vita tänder kommer du inte bara få alla att skratta, utan du kommer även att visa vilket vackert leende du har.

Det finns många olika sätt att få vitare tänder. Oavsett om du letar efter en metod som du kan använda dig av hemma eller om du vill besöka din tandläkare för en professionell behandling finns det en lösning för dig.

Fortsätt läsa för att lära dig mer!

Borsta tänderna regelbundet

Ett av de effektivaste sätten att hålla dina tänder rena och fina är också ett av de enklaste: borsta dem regelbundet. Helst bör du borsta minst två gånger om dagen och använda en fluortandkräm. Fluor hjälper nämligen till att stärka tandemaljen och förebygga karies.

Se till att borsta försiktigt med cirkulära rörelser. Att borsta för hårt kan skada tandemaljen och leda till att dina tänder tar skada. Se dessutom till att borsta tungan! Bakterier på tungan kan orsaka dålig andedräkt och kan leda till karies.

Det kan även vara värt att investera i en eltandborste eftersom de kan vara effektivare när det gäller att ta bort plack än vanliga tandborstar.

Använd tandblekningskit för hemmabruk

Tandblekningskit för hemmabruk är ett bra sätt att få vitare tänder utan att behöva gå till tandläkaren. De är också mycket billigare än professionella tandblekningsbehandlingar. Det viktigaste att komma ihåg när du använder ett hemblekningskit är att följa instruktionerna noggrant.

Det är också viktigt att undvika att äta eller dricka något i samband med att du bleker dina tänder, eftersom detta kan försämra resultatet.

Idag finns det en hel uppsjö av olika tandblekningsprodukter från en rad olika välkända varumärken. Vår rekommendation till dig som har svårt att bestämma dig för vilken produkt du ska välja är att besöka tandblekningbutiken.se. De kan hjälpa dig med vägledning och guida dig till rätt tandblekningsprodukt för just dina unika behov.

Sluta röka och snusa

En av de värsta sakerna du kan göra för dina tänder är att snusa och röka cigaretter. Dessa två dåliga vanor kommer inte bara missfärga dina tänder, utan även öka risken för att utveckla vissa tandköttssjukdomar.

Vi vet att det är svårt att sluta röka och snusa, speciellt om du gjort det under en längre tid, men det är viktigt att komma ihåg att det aldrig är för sent att göra en förändring. Om du inte vet var du ska börja finns det många resurser som kan hjälpa dig att sluta med denna vana.