5 roliga adventskalendrar för män

Letar du efter en rolig och unik adventskalendrar till mannen i ditt liv denna jul? Adventskalendrar är ett bra sätt att räkna ner dagarna till jul. Dessutom finns de i alla möjliga teman och utföranden för att passa alla mäns intressen. 

För att hjälpa dig att hitta den perfekta adventskalendern till den speciella mannen i ditt liv har vi sammanställt en lista med fem av de bästa typerna som finns på marknaden just nu. Vi vill även passa på att slå ett slag för Adventskalenderguiden som är den perfekta webbplatsen för dig som är på jakt efter en grym adventskalender för män (men även andra typer av adventskalendrar).

Nu sätter vi igång!

1. Adventskalender med skäggolja

Om din man har skägg eller planerar på att växa ut sitt skägg är detta den perfekta adventskalendern för honom! Adventskalender fyllda med olika kvalitativa skäggoljor, med olika aromer som bergamott, rom, apelsin och kaffe är en perfekt present för din skäggbärande man. 

Skäggolja är ett bra sätt att hålla skägget friskt och snyggt. Och i dessa adventskalender kommer som sagt vanligtvis flera olika oljor i en mängd olika dofter, så du kan hitta en som passar perfekt till din mans smak.

2. Adventskalender med öl

Är din man en ölälskare? Då är det här adventskalendern för honom! Dessa kalendrar innehåller vanligtvis 24 olika öltyper, så att han kan prova något nytt varje dag fram till jul.

I skrivande stund är det faktiskt inte möjligt att köpa en adventskalender med alkohol i Sverige, så om du vill ha en sådan får du beställa den från utlandet. Med det sagt går det även såklart bra att  gör din egen öl-adventskalender genom att köpa 24 olika ölflaskor och slå in dem själv.

3. Adventskalender med slipsar

Är din man en elegant man? Då är detta den perfekta adventskalendern för honom! Dessa kalendrar kommer med 24 olika slipsar, så att han kan blanda och matcha sina kläder under hela julhelgen.

Det finns även de kalendrar som både innehåller flugor och slipsar, så att du man kan få en större variation av eleganta klädtillbehör.

4. Adventskalender för golfspelare

Om din man älskar golf kommer han att älska den här typen av adventskalendrar! Kalendern innehåller 24 olika gåvor med golftema, som bollar, tees och hattar.

På samma sätt som med öl-adventskalender kan du med fördel skapa din egen golf-adventskalender genom att köpa 24 olika golfrelaterade föremål och slå in dem själv till din man.

5. Adventskalender för grillning

Att grilla eller inte grilla? Det är frågan! Men om din man älskar grillning är den här typen av adventskalender definitivt något för honom.

Dessa kalendrar kommer med 24 olika kryddor, såser och kryddor som hjälper honom att skapa den perfekta grillfesten. Så oavsett om han grillar nötkött, kyckling eller vegetariska alternativ kan detta säkert vara något för honom.